Jaimie van Sikkelerus van start in 7 uurs endurance wedstrijd in Assen

 In Geen onderdeel van een categorie

Jaimie van Sikkelerus uit het MPM Routz Racing team rijdt aankomende zaterdag, 9 juli, een 7 uurs endurance wedstrijd in Assen. Hij rijdt deze wedstrijd samen met twee bekende testrijders van Yamaha op de GYTR YAMAHA R1.

Zijn teammaten Raymond Schouten en Bob Whitag hebben er met zijn allen zin in en gaan voor het hoogst haalbare in deze populaire endurance wedstrijd in Assen, waar 42 teams aan de start staan.

De wedstrijd begint om 11:30 uur met een Le Mans start. Voor deze mooie wedstrijd is geen entree nodig en bent u allemaal welkom om de wedstrijd bij te wonen. Er zal een prachtige strijd geleverd gaan worden met andere teams met wissels van motoren, banden, rijders en het tanken van brandstof. Alles is mogelijk in deze 7 uur durende spannende wedstrijd waarbij je erg geconcentreerd moet rijden vanwege de diversiteit aan rijders. 

Dus motorsport liefhebbers, familie en sponsoren, kom zaterdag naar Assen voor een prachtige race dag en support Jaimie #74 The Sikk.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search