Jaimie van Sikkelerus ontvangt wildcard voor WK Superbikes in Assen

 In Geen onderdeel van een categorie

Jaimie van Sikkelerus van het MPM Routz Racing team heeft een wildcard ontvangen om in het weekend van 23 en 24 april van start te gaan in het wereldkampioenschap superbikes op het TT Circuit van Assen. Jaimie komt in dit weekend uit in de supersport 600 klasse.

Jaimie heeft een goede voorbereiding gekend en de eerste testdagen waren zeer productief. Jaimie kijkt enorm uit naar dit evenement. Ziggo Sport gaat een uitzending verzorgen maar ook is de wedstrijd live te volgen op de Eurosport player. Uiteraard is het nog mooier om de wedstrijd zelf live te komen bekijken. Kaarten voor dit evenement zijn online verkrijgbaar.

De sponsoren van Jaimie zijn uiteraard van harte welkom om hem aan te komen moedigen. Hierover kunnen ze contact opnemen met Andre van Sikkelerus: 06 15632789

Recent Posts

Start typing and press Enter to search