Annulering sponsorfeest Jaimie van Sikkelerus

 In Geen onderdeel van een categorie

Helaas mag het jaarlijkse grote sponsorfeest van Jaimie van Sikkelerus niet doorgaan! De overheid gooit helaas roet in het eten van ons mooie jaarlijkse sponsorfeest, wat op zaterdag 18 december gehouden zou worden.

We kunnen onze grote groep mensen door de Coronamaatregelen niet op de verplichte 1,5 meter houden en zullen dan ook ons feest moeten verplaatsen naar een te nader bepalen datum, wat u z.s.m van ons hoort. 

Er komt naast de officiële uitnodiging, die iedereen gehad heeft, ook een officieel schrijven dat het verplaatst wordt. Helaas en heel vervelend maar we kunnen niet anders!

Allen bedankt voor uw begrip 

MPM Routz Racing

Jaimie van Sikkelerus

Recent Posts

Start typing and press Enter to search