Jaimie van Sikkelerus en MPM Routz Racing opnieuw in het British Superbike Kampioenschap

 In BRITISH SUPERSPORT CHAMPIONSHIP

Jaimie van Sikkelerus en MPM Routz Racing gaan in 2022 met de Yamaha R6 door in het British Superbike kampioenschap. Afgelopen seizoen was voor Jaimie en het team zeer geslaagd waarbij ze veel hebben geleerd. Deze ervaring nemen ze mee naar seizoen 2022 om zo hun doelstelling te kunnen behalen. 

Jaimie zal met dezelfde sponsoren en teamleden actief blijven in dit zeer sterke supersport 600 kampioenschap. 

Daarnaast zal Jaimie twee wedstrijden meedoen aan het wereldkampioenschap om zich opnieuw te meten met de beste supersport rijders ter wereld. 

“Onze grote rede om opnieuw voor het BSB te kiezen heeft te maken met de prachtige evenementen, grote hoeveelheid race fans en unieke circuits. Dit alles in combinatie met hoog niveau racen maakt het een enorme ervaring voor mij als coureur maar ook voor ons team en sponsoren. In 2021 waren alle circuits nieuw voor mij, behalve Donington Park, waar we ook direct ons eerste BSB podium pakten. Dit jaar zijn het team en ik enorm gemotiveerd voor de volgende stap binnen dit kampioenschap en het kennen van de banen zal daar veel bij helpen,’’ vertelt Jaimie. 

Jaimie gaat zich de hele maand februari voorbereiden in Spanje om er een geslaagd en goed voorbereid seizoen van te maken 

“Ik wil graag al mijn trouwe sponsors en 125 club enorm bedanken voor hun vertrouwen en het helpen om mijn dromen waar te maken, we doen dit samen! Ook veel dank naar alle supporters voor hun steun en waardering. We kijken heel erg uit naar een mooi 2022 seizoen.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search