Jaimie van Sikkelerus ondergaat laatste operatie en er is snel een wedstrijd op komst

 In BRITISH SUPERSPORT CHAMPIONSHIP

Jaimie van Sikkelerus van MPM Routz Racing is op woensdag 26 mei voor de laatste keer geopereerd aan zijn linker been. Tijdens de operatie is al het plaat en schroef materiaal uit zijn been verwijderd.

De rijder uit Akersloot heeft in een jaar tijd een lange sleep aan ingrepen en herstel periodes meegemaakt want dit was de zevende en laatste operatie waarbij er een grote ingreep is gedaan om de stand van zijn voet te verbeteren.

Dit betekent dat Jaimie nu volledig materiaal vrij is geworden en er een grote irritatie bron is getackeld die belemmering gaf tijdens de test dagen ter voorbereiding op het British Superbike kampioenschap. Het was een grote noodzaak om het materiaal uit zijn lichaam te verwijderen voordat het wedstrijdseizoen op 25 juni te Oulton park van start gaat.

De rijder uit Akersloot had direct na de operatie al geen pijn meer in zijn linker onderbeen en enkel en herstelde door de nauwe samenwerking met de fysio bijzonder snel van de impact van de operatie. Dit heeft Jaimie dan ook doen besluiten om deel te nemen aan de eerste wedstrijd van het Nederlands kampioenschap, welke aanstaande zaterdag op het programma staat (05 juni).

Deze wedstrijd zal verreden worden op Assen, bekend terrein voor de Noord-Hollander waarbij de hoofdreden van zijn deelname het opdoen van wedstrijdritme is en wat tevens de laatste trainingsmogelijkheid zal zijn voordat de wedstrijd in Oulton park van start zal gaan.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search