MPM Routz Racing Team met Lachlan Epis naar Jerez en Portimão

 In Geen onderdeel van een categorie

Lachlan Epis gaat de geblesseerde Jaimie van Sikkelerus vervangen bij MPM Routz Racing Team tijdens de eerstvolgende World Supersport wedstrijden in Jerez en Portimão 

In het weekend van 31 juli t/m 2 augustus wordt het World Supersport seizoen hervat op het circuit van Jerez en een week later staat er een evenement op het Portugese circuit van Portimão gepland. Voor Jaimie van Sikkelerus, die 1 juli is geopereerd aan zijn beenbreuken, komen deze wedstrijden te vroeg. Het MPM Routz Racing Team staat wel aan de start tijdens deze evenementen en gaat van start met de Australische coureur Lachlan Epis. 

De 20-jarige Epis is zeker geen onbekende in het WorldSBK paddock. De Australiër reed in 2016 en 2017 al een volledig seizoen in het World Supersport kampioenschap. Epis zal in Jerez en Portimão in actie komen op de Yamaha R6 van MPM Routz Racing Team. Van Sikkelerus werkt momenteel hard aan zijn herstel. In een later stadium zal het team beslissen of de coureur uit Akersloot eind augustus weer zou kunnen starten in Aragon. Dit alles zal afhangen van hoe de revalidatie van “The Sikk” verloopt. 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search