Geslaagde operatie voor Jaimie van Sikkelerus

 In Geen onderdeel van een categorie

Woensdag 1 juli is Jaimie van Sikkelerus succesvol geopereerd aan de breuken rond zijn onderbeen. In totaal zijn er twaalf schroeven geplaatst in zijn kuit- en scheenbeen. Nu kan Van Sikkelerus zich focussen op zijn revalidatie en herstel.

Jaimie van Sikkelerus had zondag 21 juni een zeer vervelend moment tijdens een motorcrosstraining, toen hij verkeerd met zijn enkel in het zand terechtkwam en deze volledig doordraaide. Dit zorgde voor breuken rond de enkel in het kuit- en scheenbeen. Op het moment dat het gebeurde zat er nog teveel vocht rond de breuken om gelijk te kunnen opereren.

Woensdag 1 juli kon Van Sikkelerus geopereerd worden. Het werd een pittige operatie, waarbij er in totaal twaalf schroeven geplaatst zijn; tien schroeven in het kuitbeen en twee schroeven in het scheenbeen. Uiteindelijk was de operatie geslaagd en dat is het belangrijkste. De komende periode zal voor “The Sikk” in het teken staan van revalideren en herstellen. Op dit moment kan er nog geen uitspraak gedaan worden, wanneer de 23-jarige coureur van het MPM Routz Racing Team zijn rentree kan maken op de motor.

Jaimie van Sikkelerus: “Ik ben blij dat ik geopereerd ben, aangezien we nu echt kunnen beginnen met de revalidatie. Het was wel pittige operatie en het is nu ook vrij pijnlijk. Maar het belangrijkste is dat de operatie geslaagd is. We gaan er nu alles aan doen wat mogelijk is om zo snel en goed mogelijk te herstellen!”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search