MPM Routz Racing Team met Epis klaar voor de herstart van het seizoen 2020

 In Geen onderdeel van een categorie

Dit weekend wordt het World Supersport seizoen 2020 hervat met dubbele races op het circuit van Jerez en een week later komt het kampioenschap in actie op Portimão. Jaimie van Sikkelerus is er helaas vanwege zijn beenblessure niet bij. Het MPM Routz Racing Team wel. Het Yamaha-team is ondertussen in Jerez en de Australiër Lachlan Epis zal het team de komende twee evenementen gaan vertegenwoordigen. Het voltallige team gaat er vol voor om met de Australiër WK-punten te scoren.

Vanaf vrijdag starten de trainingen in Jerez. Zaterdagmorgen is de kwalificatie in de vorm van een Superpole, gevolgd door de eerste race in de middag die om 15:15 uur van start gaat. De tweede race start zondag om 12:30 uur. Na afloop krijgt u zoals gebruikelijk een verslag over het raceweekend van het MPM Routz Racing Team. 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search