Van Sikkelerus in 2018 naar Gemar Lorini Honda

 In WK Supersport 600

Jaimie van Sikkelerus begint in 2018 aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De Noord-Hollander zal namelijk een volledig seizoen actief zijn in de WorldSSP klasse van het FIM Superbike wereldkampioenschap. Van Sikkelerus, die afgelopen seizoen al actief was in Europese wedstrijden van het kampioenschap (ESS), gaat rijden voor het Italiaanse Gemar Lorini Honda Team waar hij de teamgenoot wordt van de Brit Kyle Smith.

Jaimie van Sikkelerus: “Ik kijk er heel erg naar uit om komend seizoen een volledig WK seizoen te gaan rijden. Zelf zie het niet als een hele nieuwe uitdaging, ik ga alleen vier overzeese wedstrijden extra gaan rijden ten opzichte van afgelopen jaar. Daarnaast ben ik heel blij dat ik komend seizoen samen kan gaan werken met een ervaren teamgenoot als Kyle Smith, ik hoop echt heel veel van hem te kunnen leren. Ik wil Gemar Lorini Honda en al mijn trouwe sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe stap in mijn carrière. Zelf ben ik momenteel al weer druk in training om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd, een eerste wedstrijd die eind februari al op de kalender staat op het circuit van Phillip Island in Australië”.

Naast een nieuw team zal er voor Van Sikkelerus ook het nodige veranderen in het begeleidingsteam. Was de voormalig Supermotard coureur de afgelopen seizoen veel onderweg met zijn vader Andre van Sikkelerus als vaste begeleider, deze rol zal voor komend seizoen overgenomen worden door voormalig coureur Tristan Lentink. Lentink zal tijdens alle wedstrijdweekenden aanwezig zijn terwijl Van Sikkelerus senior zich meer zal gaan richten op de werkzaamheden binnen het autobedrijf thuis in het Noord-Hollandse Akersloot.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search