Jaimie van Sikkelerus van start in het WK Supersport 600 in 2017

 In WK Supersport 600

Jaimie van Sikkelerus zal in 2017 van start gaan in het wereldkampioenschap Supersport 600. De Akersloter heeft een aantal turbulente weken achter de rug. Na zijn overwinning in de laatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap in Assen gaf hij te kennen dat hij de wens had om volgend jaar in het wereldkampioenschap Supersport te gaan rijden.

Alles werd in het werk gesteld om het benodigde budget bij elkaar te krijgen en dit is bijna gelukt. Mede hierdoor heeft van Sikkelerus de beslissing genomen om zich in te schrijven voor het wereldkampioenschap.

Het zoeken naar goede teams was een uitdaging maar toch kwamen er vlak voor de sluiting van de inschrijving op 19 november nog een aantal mooie en verrassende aanbiedingen. Jaimie heeft een goed team gevonden en zal op een zeer sterk merk aan de start komen in 2017. Welk team dit is, zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Deze week is Jaimie in het Spaanse Almeria om daar deel te nemen aan de Speedweek onder leiding van Wilco Zeelenberg.

Voor Jaimie is zijn deelname aan de Europese wedstrijden van het wereldkampioenschap Supersport een droom die uitkomt. Hij wil dan ook alle bestaande sponsoren en de nieuwe partners bedanken voor het vertrouwen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search