Kom Jaimie van Sikkelerus aanmoedigen tijdens de laatste twee NK’s op Assen

 In NK SuperCup 600

Voor Jaimie van Sikkelerus staan op zaterdag 24 september de laatste twee wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap Supersport 600 op het programma in Assen.

Jaimie heeft in de laatste paar wedstrijden goed gescoord en staat nu op een vierde plaats in de tussenstand. Het verschil met de derde man is niet groot waardoor er nog van alles mogelijk is. Ook kan hij nog kampioen worden maar dan moet hij beide keren winnen en dan moeten de eerste en tweede man in het kampioenschap uitvallen. Dit is een kleine kans maar in motorsport weet je het maar nooit!

Alle sponsoren zijn van harte welkom om Jaimie aan te komen moedigen. De entree is gratis en van vrijdag op zaterdag kan er overnacht worden op het circuit. We zouden het erg op prijs stellen als u van tevoren kunt laten weten of u bij deze dag aanwezig wilt zijn, dit in verband met de catering! U kunt dit doen door contact op te nemen met Andre van Sikkelerus.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search