Wildcard voor Jaimie van Sikkelerus in het EK Supersport 600 in Donnington

 In EK Supersport 600

Jaimie van Sikkelerus van Start Racing heeft op dinsdag het goede nieuws ontvangen dat hij aankomend weekend met een wildcard van start kan gaan in het Europees Kampioenschap Supersport 600 in het Britse Donnington Park.

Eerder dit jaar reed van Sikkelerus ook al met een wildcard in Assen. Tijdens deze wedstrijd maakte hij een goed debuut in deze klasse. De rijder uit Akersloot pakte een goede start en reed toen op het natte circuit een knappe wedstrijd totdat hij met nog vijf ronden te gaan iets te vroeg op het gas ging en ten val kwam. Dit betekende het einde van de wedstrijd voor Jaimie maar wel heeft hij in deze wedstrijd veel ervaring opgedaan.

Nu Jaimie weet wat een wedstrijd om het Europees Kampioenschap Supersport 600 in houd, komt hij dit weekend met vertrouwen aan de start. De wedstrijd is zondag live op televisie te zien op de zender Eurosport.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search