Jaimie van Sikkelerus wint ONK wedstrijd

 In ONK

Jaimie van Sikkelerus van het MPM Routz Racing team kwam op zaterdag aan de start in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap. Op vrijdagmiddag besloot hij pas om mee te doen en miste daardoor de training en kwalificatie. Hierdoor moest hij vanaf 43ste plaats starten, wat helemaal achteraan was. Hij vertrok op zaterdagochtend met zijn trouwe monteur, vriendin, de motor en alleen een set bandenwarmers naar het circuit.

Om 15:00 uur gingen de lichten uit en ging Jaimie de uitdaging aan om zo ver mogelijk terug naar voren te komen. Hij pakte een goede start en stoof door het veld heen naar voren. Na vijf ronden nam hij de leiding in handen en stond deze in het resterende deel van de wedstrijd niet meer af. Voor Jaimie was dit een mooie oppepper voor de komende wedstrijden. Met een grijns ging de helm af en dit bezorgde ons allemaal een goed gevoel want plezier maken daar draait het tenslotte om.

Aanstaande dinsdag moet Jaimie naar het ziekenhuis voor onderzoek en op donderdag vertrekt hij naar Cadwell Park voor de volgende wedstrijd.

Jaimie wil al zijn sponsoren bedanken en vooral zijn vaste monteurs Quinten en Kevin die altijd voor hem klaar staan en Jaimie altijd een goede motor geven.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search