Jamie van Sikkelerus in 2019 voor Racedays Honda in het FIM Supersport Kampioenschap

 In Geen onderdeel van een categorie

Jaimie van Sikkelerus uit Akersloot zal in 2019 het Racedays Honda team gaan versterken, binnen het team zal hij teamgenoot worden van Hannes Sommer.

De Est, Sommer, werd in 2017 Europees kampioen in de FIM Supersport Cup.

Van Sikkelerus kende een moeilijk jaar in het World Supersport kampioenschap waarin hij meermaals kreeg af te rekenen met blessureleed, toch liet de 21-jarige coureur uit Akersloot meerdere keren zijn potentie zien. Dit deed hij onder andere door in de moeilijke situaties toch meermaals in de punten van het wereldkampioenschap te finishen.

Commentaar Jaimie van Sikkelerus: “Ik ben heel trots dat ik aankomend seizoen deel uit mag maken van het Racedays Honda team. Ik ben erg gemotiveerd en kijk nu al uit naar de eerste wedstrijd van het seizoen in Australië.  Voor mij is Racedays Honda de beste keuze die ik kan maken, het is een goed team, met goed materiaal en zeer geschikte mensen, daarnaast zijn ze ook niet compleet nieuw voor mij door het Supersport Junior Cup seizoen in 2015. Ook is het leuk om Hannes als teamgenoot te krijgen, hij is ook een voormalig EJC-rijder en ik denk dat we mooie gevechten kunnen gaan krijgen aankomend seizoen.  Graag wil ik mijn sponsoren bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en het team voor hun vertrouwen in mij.”

Gerry Bryce – Racedays Honda: “We zijn heel blij dat we de samenwerking met Hannes voort kunnen zetten en dat we Jaimie hebben kunnen aantrekken als onze nieuwe rijder. We hebben het volste vertrouwen in beide rijders en zien voor beide rijders een grootse toekomst. We hebben nu al zin in de eerste wedstrijd, welke in februari wordt verreden in Australië.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search